Partnereink

A Wavin Hungary Kft. több évtizedes tapasztalatra tekint vissza a magyarországi műanyagcső gyártás területén. A Wavin Hungary Kft. – Magyarország egyik vezető piaci szereplőjeként – két üzletág keretein belül gyártja illetve forgalmazza termékeit: Csatorna és Közmű; Épületgépészet.


Üzleti filozófiánknak megfelelően cégünk fő tevékenysége a szennyvízelvezetésben és szennyvíztisztításban alkalmazható vezetékrendszerek és különféle műtárgyak gyártása és forgalmazása

Fő tevékenységi köre: műanyag KG csatornacsövek gyártása, KG idomok, KM nyomócsövek és idomok, KPE víz- és gázcsövek és idomok, KA lefolyócsövek és idomok forgalmazása.

A Pipelife Hungária Műanyagipari Kft. a magyar műanyagcső és szerelvény gyártó piac meghatározó szereplője, a nemzetközi Pipelife csoport tagja. A társaság debreceni gyárában víz-, gáz-, szennyvíz-, csatorna-, kábelvédő és drén csövek készülnek.

Társaságunk 2003-ban alakult. A megalapításkor olyan megbízható vállalkozás létrehozása volt a cél, amely az alapítónak a távközlési- és kábeltelevíziós hálózati projektek irányításában addig megszerzett tapasztalatinak és szaktudásának felhasználásával elismert és szilárd pozíciót szerezhet a magyar piacon.