Cégünkről

Üdvözlöm Kedves látogató! Tisztelt leendő Partnerünk!

Weboldalunk megtekintése mellett, néhány mondatban szeretném bemutatni Önnek cégünket és felkelteni érdeklődését. Cégünk fiatal vállalkozás, 2009-ben hívtuk életre. Ennek ellenére, tapasztalt és szakmailag magas színvonalú vállalkozásként tekintenek ránk, a tevékenységünket ez eddig igénybevevő megrendelőink. Ennek oka az alapítók és cégvezetők 18-20 éves szakmai tapasztalata és személyes referenciái, valamint e viszonylag rövid működés, számos céges referenciája.

Cégünk építőipari vállalkozás, azon belül is mélyépítésre, főleg közműépítésre szakosodott. Referenciáink jelentős része is túlnyomóan erről a területről származik. A vállalkozásunkra jellemző rugalmasság példájaként, továbbá a gazdasági válság sújtotta jelenkor (2011) kihívásaira való megfelelés kényszerében, az építőipar más területein is vállalkozunk. Természetesen, megfelelő képzettségű munkaerő alkalmazásával, folyamatos, célirányos szakmai felkészítés mellett. Munkánk során, a lehetőségeinkhez mérten, igyekszünk fenntartani a természetes és az épített környezet harmóniáját, környezetbarát anyagok, korszerű technológiák alkalmazásával. Nem csak a munkánk, hanem a környezetvédelemnek is fontos része a közműépítés, hiszen a szennyvízelvezetéssel és tisztítással, valamint a csapadékvíz kezeléssel, újrahasznosítással védjük, a természet egyik legfontosabb kincsét, a vizet. Rövid és hosszú távú fejlesztéseink iránya, az alaptevékenységben a csapadékvíz kezelés és újrahasznosítás. Ebből kifolyólag folyamatosan kutatjuk az új kapcsolatokat az e témához kapcsolódó innovációkban élenjáró gyártókkal és a termékeiket forgalmazókkal. Az alaptevékenység mellett továbbá, cégen belül önálló ágazattá szeretnénk fejleszteni a magasépítést. Oldalunkat tovább böngészve, betekinthet tevékenységünk részleteibe, eddigi munkáinkról, cégünk életéről kaphat bővebb információkat. Ha felkeltettük érdeklődését, szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, illetve igény esetén személyes konzultáció keretében.

Hogy miért válasszon minket?

Mert szakmai tudásunkkal és tapasztalatunkkal, díjmentesen segítünk Önnek, hogy a tevékenységünkbe vágó problémájára, a legmegfelelőbb és a legoptimálisabb műszaki megoldást megtalálja.

Tisztelettel:


Bobály Attila
ügyvezető

Cégismertető anyag letöltése